Vinner av Momondos Destination2015

Husker dere at jeg skrev at man kunne vinne en reise til en verdi av hele 1500 euro dersom man testet ut Momondos Trip Finder og skrev om reisemålet man kom fram til? Vel, det viser seg at det lønner seg å være med på slike konkurranser, for plutselig fikk jeg en superhyggelig mail om at jeg faktisk hadde vunnet!

En helt utrolig fantastisk følelse, og megainspirerende for reiseplanleggeren i meg! Å få tildelt en slik reisesum når man er student, sørger jo for en strålende mulighet til å kunne se mer av den fascinerende kloden vår.

Da det viste seg at jeg ikke måtte reise til det utnevnte reisemålet jeg vant med (akkurat som det hadde vært så galt uansett, hehe 😉 ), så plutselig stod jeg veldig fritt til å velge hvor jeg skulle dra. Og med nesten 13,000 NOK i lomma og hele verden tilgjengelig var det som å være et barn i en godterbutikk – hvordan i all verden skulle jeg kunne velge?

Etter mye tid i søkemotoren, dagdrømming og ønsketenkning – kom jeg til slutt fram til å kombinere reisen med tre forskjellige reisemål jeg lenge har drømt om, og som finnes i Momondos Trip Finder. Nemlig Sri Lanka, Indonesia og Japan! Det skulle jo være en drømmereise, og det tviler jeg virkelig ikke et sekund på at det blir. Jeg blir borte en måned (fra oktober inn i november), og kommer til å bruke mest tid i Indonesia, og sikkert en del tid på Bali. På Sri Lanka vil jeg både opp i fjellene og til strendene, og ikke minst kjøre tog! I Japan har jeg ikke tid til mer enn Tokyo og Kyoto, men håper det gir meg en fin forsmak på resten av landet som jeg håper å besøke igjen og utforske mer omfattende senere. Jeg får også 24 timer i Dubai på vei hjem.

Hvis dere har vært i disse landene setter jeg som vanlig veldig stor pris på tilbakemeldinger og tips fra dere. Det er jo gull verdt når jeg gjelder videre planlegging.

Så tusen takk Momondo! Dette gleder jeg meg fryktelig til!

Bild 2200
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

37 Comments
 1. Synes det er så ufattelig kult at du vant! Du er virkelig en verdig vinner! 😀

  Jeg var i Indonesia i en måned i vår, og vil definitivt anbefale Flores og en tur ut til Komodo-øyene! Det var en helt ubeskrivelig flott båttur, og ble et av de største høydepunktene på vår 5 måneder lange reise (og det sier jo litt 😉 ). I tillegg til de giftige øglene fikk vi se mye annet vilt dyreliv på øyene, samt at vi svømte med manta rays! Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å se mantaene, så er de bare ved overflaten i ca en time på formiddagen rundt klokken 10. Hvis du forteller guiden din at det er viktig for deg å se dem, så legger han opp programmet slik at du er der akkurat til riktig tidpunkt 🙂

  Siden du skal være på Bali en stund, regner jeg med du har tenkt deg ut til Gili-øyene også? Det burde du hvertfall gjøre, der er det nydelig! 😀 Den største øyen, Trawangan, falt ikke vi helt for, den var for travel og turistifisert for oss, men den mellomste; Gili Air, var helt fantastisk! Så laidback og avslappende. Vi ble der mange flere netter enn vi i utgangspunktet hadde tenkt 🙂

  Kos deg masse på tur! Gleder meg til å følge deg!

  1. Tusen takk Liv, det var superhyggelig å høre 😀 ÅÅh, jeg haaar så lyst å se komododrager! Hvor lang tid brukte båtturen? Jeg har jo litt dårlig tid, men skal prøve å se om jeg får til en tur dit i alle fall 😉 Tenker meg også en liten tur til Gili-øyene ja! Ser jo magisk ut der. Jeg liker det også litt laidback, så skal sjekke ut Gili Air. Tusen takk for tips! 😀 Skal saumfare bloggen din også etter flere xD

 2. Helt fantastisk, ser ut til å bli en suveren tur 🙂
  Tokyo er en spennende by, jeg har en egen kategori på bloggen. Du kan jo sjekke ut guide til Tokyo når det passer.
  Var bare der, og fikk virkelig lyst til å se mer av Japan.
  Folk var veldig hyggelige, og forsøkte det de kunne på engelsk å hjelpe når vi spurte.

 3. Sikke en fantastisk nyhed, Renate!! Jeg har slet ikke fået læst med på din blog (eller nogens blog!) det sidste lange stykke tid, fordi jeg har så fandens travlt for tiden – MEN da jeg så du havde vundet konkurrencen, så måtte dog alligevel lige tage mig tid til at gratulere. Det jo så fedt! :)) Sheena har brugt en masse tid i Indonesien, så hun kan sikker anbefale nogle steder. Ellers kan du jo også selv bladre lidt rundt på vores blog – hehe 😉

  1. Tusen takk! No worries, kjenner til det der med at tiden ikke strekker helt til :p Kult! Jeg skal absolutt lete meg gjennom Indonesia-arkivet deres ;D

 4. Å så misunnelig jeg er! Bali er et fantastisk sted, og du kommer ikke til å angre. Mitt tips er å ikke plassere deg i Kuta, men heller Ubud eller ned mot Jimbaran. Lei deg en scooter, kjør avgårde. Kjør opp mot nord, mot Tulamben. Fantastisk natur! Ta deg også gjerne en båttur over til eksempel Giliøyene? Der skal vi om to uker, ser veldig frem til det. Nei, et utrolig fint sted hvor man kan finne masse flott kultur og natur dersom man bare drar bort i fra turist stedene. 🙂
  Kommer til å følge nøye med på reisen din. Gratulerer så mye !

  1. Ja, det jeg hører om Kuta er det absolutt motsatte av hva jeg leter etter når jeg reiser xD Ubud høres derimot flott ut! Takk for tips 😀 Ja, tenker jeg må innom en av de mindre Gili-øyene når jeg først er i området. Ser så fint ut! Takk 😀 God tur til Gili-øyene selv!

 5. Wow, gratulerer så mye! Høres jo ut som du har lagt opp en super reiserute, gleder meg til du drar så jeg kan lese om opplevelsene dine, hehe 😀

  1. Takk! Haha, da er vi to ;D Synd at det er så lenge til, men føler jeg trenger god tid til å planlegge, også er det jo litt deilig å reise bort når vinteren og mørket er på hell igjen 🙂

 6. Må si jeg er skikkelig misunnelig for den der, skulle ønske det var meg, men hvem ville vel ikke det 🙂 Men, det var absolutt en verdig vinner som vant så da er det ok 🙂 Gleder meg til å lese om dine reiser. Tips til Bali, en tur til «Moder» tempelet, Besaki. Dra innom Kuta for å se, men ikke vær der i lengre tid, det er blitt helt ødelagt dessverre. Drar du til Gili så pass på at du drar over i speed båt. Vil ikke anbefale å fly (selv om jeg måtte det da alle båtene ble kansellert p.g.a dårlig vær), det er mye dårlige flyselskaper der som ikke regnes som sikre. jeg har flydd med et selskap som faktisk ble lagt ned på grunn av alt for dårlig sikkerhet (Adam Air hvis du har hørt om de, de har hatt noen skikkelig stygge ulykker). Måtte fly Lion Air sist gang og det var faktisk et bytt fly, men de regnes ikke som et sikkert selskap. Lovina og Seminyak kunne jo også være noe. Masse god tur 🙂

  1. Ja, jeg hadde aldri i en million år trodd at jeg kom til å vinne for å si det slik :p Men gøy når noe slik faktisk skjer! Tusen takk for tips! Huff, ja jeg er jo litt flyredd (spesielt når det skjer ting slik som med flyet i alpene de siste dagene…), så holder meg unna innenriksflyene så langt jeg kan, hehe :p Tusen takk! 😀

 7. OHHHH stort tillykke Renate – sikke en glædelig nyhed 😀 Tror det bliver virkelig spændende med Japan. De dyre priser gør jo, at det normalt er et land man ikke lige vælger at tage til – så super fint, at du udnytter chancen. Ja, som Michelle siger, så har jeg rejst en del i Indonesien. Jeg er vild med det land. Der er simpelthen så meget at opleve, så mange naturlige skønheder og en diverse kultur spredt over de forskellige øer. Hvornår tager du afsted? Jeg kan godt give tips og råd, men det meste står jo skrevet på bloggen. Som Reiseliv skriver, så er Flores virkelig en unik oplevelse. Turismen er lav dér, hvilket man i sandheden bør udnytte, inden at alle andre får øjnene op for denne perle. Sig til hvis du har brug for inspiration eller information – så hjælper jeg gerne 🙂 Kh Sheena

  1. Tusen takk 😀 Ja, gleder meg veldig til Japan, og håper jeg klarer å komme meg unna på et lite budsjett :p Supert, og tusen takk for tips! Jeg reiser i oktober, så det er jo litt lenge til enda 😉 Jeg blir absolutt å bruke bloggen deres som inspirasjon – og kommer sikkert til å spørre om spørsmål også 😀

 8. Omg gratulerer!!!:D Så utrolig gøy! Tror du kommer til å oppleve sykt mye på den turen der, med tre så vidt forskjellige land selvom alle er i Asia. Gleder meg allerede til å se bildene dine fra turen selvom jeg sikkert kommer til å små-sippe litt av Sri Lanka-savn… Haha, har aldri hatt troen på sånne konkurranser men ble skikkelig glad på dine vegne for at du vant!:D

  1. Tusen takk 😀 Ja, tenkte det var en litt artig kombinasjon av land :p Gleder meg så sykt til å oppleve de hver enkelte av landene, og når jeg tenker på at jeg skal til alle tre på samme reise så får jeg litt reisehjernemeltdown xD Nei ikke jeg heller, men det viser seg jo at det faktisk lønner seg å være med! 😀

  1. Tusen takk 😀 Ja, jeg storgleder meg til å komme igang skikkelig med planleggingen, men først må jeg bare få unnagjort semesterets skolearbeid :p

  1. Tuusen takk! Hmm, tror ikke det, men jeg skal ta å sjekke det ut! Takk for linker til innleggene dine, sikkert mye fin informasjon og reiseskildringer der 😀 Jeg tror gjerne at Sri Lanka er fantastisk!

 9. ååh så gøy 😀 Japan var jeg jo i for et par år siden, det var fantastisk. gled deg! Sri Lanka og Indonesia er definitivt på min ønskereiseliste i Asia.. gleder meg til å lese innleggene dine 🙂

  1. Kult! Jeg har lest igjennom Japan-innleggene dine, mye spennende der jeg kunne tenke meg å prøve selv! 😀 Gleder meg veldig, bare synd det er så lenge til :p Veldig gøy å følge med innleggene dine fra Cuba forresten! Det ser jo bare helt fantastisk ut 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.