USA neste!

IMG_0974

Neste reisemål som står for tur denne gang er selveste USA! I begynnelsen av juni (iiiik, snart!) setter jeg meg på flyet til Chicago sammen med foreldrene mine, hvor vi skal ta for oss hele Route 66 på fire hjul. Kjøreturen går altså fra Chicago til Los Angeles, med større stopp i blant annet Las Vegas, Monument Valley og Grand Canyon. Etter noen dager i LA fortsetter bilturen nordover langs Highway 1 opp til San Francisco. Så flyr vi tilbake til østkysten og avslutter ferien hos broren min og kjæresten hans (som bor) i Florida.

Episk, eller hva? Gleder meg noe helt vanvittig. Dette blir fjerde gangen jeg får sjansen til å oppleve dette merkelige, morsomme og spennende landet – hvor alt, ja ALT er større enn ellers i verden. Merkelig det der, egentlig litt vanvittig til tider.

Jeg er jo en storfan av roadtrips, noe jeg har arvet hos mine foreldre som dro meg og broren min med over hele Europa i bil da vi var små. Spesielt pappa har drømt om å kjøre denne ruten i mange, mange år – og det har definitivt smittet over. Route 66 regnes vel på mange måter som den ultimate roadtripen, i det ultimate bil-landet. Tror selv det blir veldig spennende å se på livet langs veien, selv om ruta egentlig ikke «eksisterer» lenger da nye highways har tatt over. Men vi får se om vi finner noen veistrekker å kjøre på! Bloggen blir selvsagt med på reisen også. 😉

Her er litt bilder fra 2012 da vi kjørte fra New York og ned til Key West. Fantastisk!

IMG_2627 IMG_2584 IMG_2729 IMG_3750 IMG_5074 IMG_2848 IMG_3207 IMG_5183 IMG_4643

Har dere kjørt samme rute, eller vært på stedene nevnt over, er det bare å slenge inn tips i kommentarfeltet!

Følg meg gjerne på instagram @rea_sandvica og Renates Reiser på facebook for hyppigere oppdateringer.
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.