Strandliv i Rio

IMG_2561Siste dagen i Rio de Janeiro skulle virkelig nytes til det fulle. Etter å ha matet apekattene banan til frokost, var det vår tur og vi spiste oss gode og mette siste morgenen på O Veleiro, hvor vi bodde.

IMG_1948Etter å ha testet ut Copacabana og Leblon var Ipanema neste strand på listen (selv om Leblon og Ipanema henger sammen som samme strand), men vi kom oss ikke lenger enn vakttårn 11 (eller var det 10?) i dag heller. Skyene spilte oss noen puss, men vi fikk en del farge på kroppen denne dagen også. Herlig å ligge i en solstol og kjenne sanden mellom tærne, bølgebruset like ved og solens stråler i ansiktet.

IMG_2590 IMG_2562 IMG_2581IMG_2589 IMG_2587 IMG_2578 IMG_2595IMG_2283Vi dro så for å spise lunsj før vi igjen var tilbake på stranden for å se på solnedgangen. Tåkeskyene gjorde sikten noe begrenset, men vi fant oss en liten strandkafé og kjøpte hver vår caipirinha i fargerike glass, og så på surferne som lekte seg i bølgene.

SONY DSCDeretter fant vi fram flaggsarongene våre og satte oss ved vannkanten og bare nøt øyeblikket mens himmelen ble mørkere og mørkere, før vi spratt opp og danset i bølgene vår siste kveld i Rio de Janeiro, mens stjernene tittet frem.

IMG_2618 IMG_2614 IMG_2651Such an awesome day and evening!

Men da var dessverre også tiden kommet for å pakke ned kameraet og koste sanden av beina. Én måned fullspekket med fantastiske opplevelser er kommet til en slutt.. Det har virkelig vært en sinnsyk reise på alle måter og hodet mitt er så fullt av inntrykk at jeg aner nesten ikke hvor jeg skal gjøre av meg.

Vi drar snart til flyplassen før en laaaang reise til lille Norge står for tur.

Ciao!
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.