På hesteryggen i Cusco

P1290099

I dag har vi vært på ridetur i fjellene ovenfor Cusco! Utrolig herlig å sitte på hesteryggen igjen, selv om den skjønne hesten min Pacha var littegranne skvetten av seg i blant.
P1290069 P1290077 P1290082

Vi vandret opp til kirken San Cristobal og ble oppsøkt av en selger-mann som lurte på om vi ville dra på ridetur, og det sa vi ikke nei til!

Dermed gikk vi sammen opp til «sexywoman»-komplekset (Saqsaywaman), og enda litt videre før vi kom frem til gården hvor hestene befant seg.

Vi filmet litt mens vi ventet på at hestene skulle bli salet opp, og dette syntes hestekarene det var stor stas å få se på. xD

P1290094

Deretter red vi opp en lang steinete bakke før stigningen ble mye svakere og vi fikk et glimt av den vakre naturen rundt oss.

P1290109

Det var egentlig helt ufattelig vakkert der oppe. Vi red mellom forskjellige inkaruiner, hvor vi stoppet og gikk litt rundt for å se.

P1290097

Været viste seg også fra sin beste side. På dagtid når solen skinner er det veldig varmt her. Rundt 25 grader, men det føles nesten enda varmere når det er vindstille. På kveldene derimot, når solen går ned, synker temperaturen drastisk.

Underveis på rideturen kunne vi høre tordenbyger i det fjerne, men vi slapp heldigvis unna skuren.

P1290116 P1290124

Etter ca. 2 timer var vi tilbake på gården. Er veldig glad for at vi bestemte oss for å utforske områdene rundt her på hesteryggen, selv om vi er litt støle i beina nå, haha.

Stillheten var nesten ufattelig enkelte steder der oppe, og man kunne se hvordan fjellene strakte seg milevis unna. Skyene farget enkelte deler av fjellene mørke, mens solen lyste opp resten. Vi fikk sett sommerfugler, spennende fugler og eldgamle inkaruiner. Vi red også forbi hus hvor hønene gikk utenfor å trippet og barna lekte med faren sin. Slike greier skaper en ganske så finfin dag.

P1290112
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.