Afternoon tea på Sketch

IMG_8278Sketch er et kult og annerledes restaurantkonsept i London. De åpnet dørene i 2002 og har siden den gang fascinert alle sine besøkende. Det er ikke en restaurant, men en samling av diverse kunsteriske rom som samlet fungerer som en destinasjon for både mat, drikke, musikk og underholdning. Hvert rom har sitt eget spesielle tema, og til og med toalettene er et eventyr for seg selv.

På grunn av ryktene om de spesielle toalettene bestemte jeg og Susanne oss for å booke oss inn på en afternoon tea da vi sist var i London. Vi fikk rom i The Glade, som så ut som en innendørs skog med unike interiørdetaljer og en spennende atmosfære. Vi ble servert et tårn med godsaker, alt fra sandwicher og scones til makroner og kaker av forskjellig slag. Te-listen var kjempelang, og man kunne også få champagne til.

IMG_8275 IMG_8294 IMG_8300 IMG_8291 IMG_8303Tilfeldighetene skulle ha det til at jeg ikke rakk å utforske toalettene før de stengte en delen av restauranten… Men jeg fikk se noen andre da, kule de også. Her er uansett et bilde så man kan se hva jeg mener når toalettene nesten var verdt besøket i seg selv, haha:

sketchtoiletsAbsolutt et spesielt sted og en kul opplevelse. Her kan du lese mer, og gjøre en reservasjon.
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.