Fart og spenning ved foten av Atlasfjellene

P1080260Bilde lånt av Stig

Den siste dagen i Marokko var det tid for litt action, adrenalin & adventure!

Vi forlot campen vår i Agafay-ørkenen og satte kursen mot de snødekte Atlasfjellene. Underveis fikk vi innblikk i både naturlandskapet og de små landsbyene langs veien.

IMG_1498 IMG_1543 IMG_1561 IMG_1574

Målet for dagen var adventure parken Terres d’Amanar som ligger på et platå i Toubkal Nasjonalpark. Denne adventure parken kan tilby mange forskjellige aktiviteter fra hesteridning og trekking til akro-park og zip-lining. Vi fikk muligheten til å teste ut de to sistnevnte, men bare seks av oss tok utfordringen, hehe. Vi fikk instruksjonene på fransk, og nikket noe nølende til svar på at vi forstod, før vi bokstavelig talt hev oss i det. Akropark-utfordringen var som en hinderløype som gikk ut på å slenge seg mellom trærne i forskjellige aktiviteter mens man er koblet til en sikkerhetssele. Noe tungt fysisk (spesielt etter kvelden før..), men veldig gøy!

P1080263Bilde lånt av Stig

Zip-liningen var dermot høydepunktet. Her ble vi koblet til en wire og fløy over juvene i full fart! Man rakk så vidt å nyte utsikten før det hele var over, og for min del kunne vi godt ha holdt på mye lengre. Kjempegøy!

Desktopgruppebilde_ziplineBildene over er lånt fra Stig, Astrid og Ann Mari

Det var deretter tid for lunsj, og deretter hadde vi litt tid til å utforske området. Landskapet var så vakkert at kameraet fikk kjørt seg hardt. Siden vi var oppe på et platå strekte utsikten seg langt utover, ned over det røde sanddekte landskapet med landsbyer i det fjerne, grønne kaktuser foran oss og de snødekte Atlasfjellene i bakgrunnen. Helt nydelig.

IMG_1597 IMG_1615 IMG_1582

Deretter var Marokko-reisen kommet til en slutt, og vi ble fraktet til flyplassen. Jeg avslutter med et gruppebilde av hele bloggjengen – en utrolig herlig gruppe å reise sammen med. En morsom og blid reisevant gjeng med massevis av historier å fortelle og smil å dele rundt seg. Dessuten var det fint å reise med en gjeng som stoppet like mye opp for å ta bilder av alt og alle slik jeg selv gjør. 😉

monicajohansen-1Bilde lånt fra Monica

Tusen takk for turen dere (og satser på at det ikke blir den siste)!
Astrid – Astridhjerte
Ann MariAlltid reiseklar
AnnetteAnnettm
CecilieNo backpacker
ElisabethGlobetrotter Elisa
Hanne MaritSekk og sandaler
HenrietteCoffe in a cup
IngeborgHamaca reise
JanickeJeg leser
JanickeNorske reiseblogger
MathildeMathildes reise
MaylissMalivas verden
Monica Fotograf Monica
SatuDestination unknown
StigStigs world
Reisen var sponset av Visit Morocco og Sahara Experience. Meningene mine er derimot helt og holdent mine egne, og det er også mitt eget valg hva jeg velger å skrive om.

#marokko14
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.