Den gangen vi regnet bort på Bahamas..

Da jeg og en venninne reiste rundt i USA for et par år siden, bestemte vi oss for å ta et dagscruise over til Bahamas fra Florida. Vi forlot Fort Lauderdale tidlig om morgenen i strålende solskinn, men hva var det som møtte oss da vi endelig så Grand Bahama i det fjerne? Jo, en gigantisk regnsky rugende over øya.

De fleste båtgjestene dro til nærmeste casino og tilbrakte dagen der, jeg og reisefølget mitt derimot synes det var forferdelig at dagen vår i paradiset skulle regne bort, og vi ville jo se øya! Så vi trosset regnet og bega oss ut i Port Lucaya. Det var få andre mennesker å se, ikke så rart kanskje, haha.


Til tross for det uheldige været var humøret på topp, haha! På grunn av at solen ikke stekte, føltes jo vannet utroooolig varmt! Kunne gjerne stått der hele dagen.


Utrolig typisk at den ENE dagen vi var der, skulle det regne. Vi snakket med noen lokale inne på en butikk, og de bare lo.. «It hasn’t rained for like three months now», jaja gni det inn liksom. Vi kom oss i alle fall ut og fikk sett litt, og kanskje regnet gjorde turen til en enda mer spesiell opplevelse enn det ville vært om været hadde vært bra? Hvem vet. Håper i alle fall på sol neste gang, haha..
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.