Tilbake til Kolocep

p1260398Etter tusen timer på både Rygge og Gardermoen og null søvn, ble det plutselig fredag og min kjære Susanne dukket opp. Etter litt gikk flyet vårt ned til Dubrovnik, og merkelig nok var det bare halvfult. Hva skjer folkens? Hvem vil iKKE til Dubrovnik liksom? Uansett, det var utrolig herlig å se solnedgangen over skjærgården da vi landet på kvelden. Etter at bagasjen dukket opp ble vi hentet av en kar med navnet mitt på et skilt, og ble kjørt til havna hvor han vi leier hos kom å hentet oss i speedboat. Det føltes virkelig ut som å være i en James Bond film når vi suset over sjøen det lille stykket over til øya med den store stjernehimmelen over oss og vind i håret. Vi møtte også kona til karen når vi kom fram, og satt å drakk vin med dem i en time eller to før vi krøp til køys. Kjempehyggelige folk – og for en leilighet! Den er kjempestor og har et flott kjøkken og et stort soverom med fantastisk utsikt. De har også massevis av dyr, blant annet en kjempesøt eldgammel shitzu som heter Lenny xD

p1260384Etter en veeeldig god natts søvn, stod vi opp ganske seint og kom oss etter hvert ut til hotellet hvor vi spiste en brunch. Deretter vaset vi litt rundt, og fant dessverre ut at noen hadde tatt over vår hemmelige badeplass.. Vi kjempet oss derfor tilbake til stranden i varmen, og lå der noen timer. Vi måtte så komme oss over til fastlandet for handle inn mat og greier, så tok båten til Port Gruz og sprang som gale rundt og kastet det vi trengte i handlekurver, betalte og hastet tilbake til båten. MEN ETT SEKUND før vi var framme kastet båten loss og dro fra land… Gud, asså, vi er elendige når det gjelder å nå den båten. Så vi ble sittende med våre gigantiske handleposer i TRE OG EN HALV TIME på en kafe ved havnen. Masse italienere der som skulle ta båten over til Bari, og to karer som satt å bønnfalte oss om å få kjøpe våre «chippy chips» som de kalte potetgullposen vår. Wtf.

p1260412 p1260414Klokken var over åtte når båten endelig kom, med et LASS av folk, og vi kom oss tilbake til leiligheten. Vi styrtet så i dusjen og hastet ut for å rekke restauranten på hotellet som stengte kjøkkenet klokken 22. Ganske fin himmel når vi dro ut fra Dubrovnik da!

p1260426Vi fikk i alle fall i oss middag og litt vin, og nå sitter vi trøtte i leiligheten med hver vår Kinder Joy og hører på Euphoria og Sirkus Eliassen. Forresten er det et vindspøkelse som hører til her! Dørene blåser opp hele tiden og det høres ut som det er høøøøøst.

Ok, nå har jeg nesten fortalt hele dagen ned i minste detalj så nå skal jeg stoppe…

Vi snakkes!
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.