Pousada Santa Clara

IMG_0967Vi ankom dette magiske stedet i Pantanal i Brasil i går midt på dagen. Etter lange grensekrysninger og masse tull med kortene våre og minibankene og drosjesjåfører osv. Haha, det var litt frustrerende og kaotisk en stund, når vi trodde kortene våre ikke fungete (var bare feil bank) og vi var pengeløse, satt i en drosje og det var tusen grader utenfor. Men det løste seg! Mye takk være snille folk (her også what a shock) både i byen og jenta fra Colombia som vi delte taxi med. Hurra!

Etter litt var vi på bussen til Buracao de Piranhas hvor vi skulle møte skyssen vår til dette stedet. Dessverre kom det et langt stopp her også, da militæret stoppet bussen vår for å sjekke igjennom ALL bagasjen. Took forever, de lo godt når de så norskflagget til Susanne og den spanske ordboken min.. haha.

IMG_1516 IMG_1461Ved møtestedet stod det allerede tre engelske gutter i 20-årene, og en brasiliansk mann i 50-årene som også skulle til samme sted som oss. Så vi delte den ekstremt vindfulle (tenk en åpen safaribil) kjøreturen til pousadaen sammen.

Den opprinnelige planen var at vi skulle telte, men det slo vi fra oss da vi kom fram, og kjøpte heller et rom.

IMG_1213Zomg, for et supert sted! Susanne og jeg fikk en omvisning av han som skal være guiden vår på utfluktene vi har booked, og det virker amazing!
IMG_0944 IMG_0943 IMG_0915 IMG_0930 IMG_0933 IMG_0911 IMG_0973 IMG_1202Vi dro først på en nattutflukt i mørket med spotlight, hvor vi fikk sett noen dyr. F.eks. rever og armadillos! Men det mest spektakulære var stjernehimmelen.. always. Den er så SINNSYKT fascinerende i slike mørke områder som disse.

Deretter var den en GOD og mettende middag, og Susanne og jeg kjøpte en flaske vin. Merker at det er dyrere her enn i Peru og Bolivia ja.. Så spilte vi forskjellige spill (billiard/bordtennis/osv) med to av guttene på spillerommet før det var tid for å ta kveld.

Frokosten i dag var nydelig! Så utrolig mye mat, og GOD mat. F.eks eggerøren! Massse fersk frukt også! Melon! Og cashewjuice, wtf. Det var litt for sært for min del.

IMG_0960 IMG_0962Og den røde papegøyen! Den er stjernen i dette showet. Kommer plutselig bare tuslende inn på frokostrommet i håp om å få noe godt. Den ene eierinnen eier den virker det som, og den oppfører seg som hennes baby. Eller hund? Den tigger mat og tusler etter henne.

IMG_1156 IMG_1173Det er mange andre flotte dyr her på området også. Fugler i all verdens fargespekter, svære blå arapapegøyer, hester og kyr, sauer med lam, rovfugler og krokodiller! Eller caymans som de kalles her.

IMG_1435IMG_0987 IMG_0981Vi har allerede vært på en utflukt idag, og skal på en litt senere, updates to come!

Nå ligger Susanne og jeg i hver vår hengekøye og kjenner på den UTROLIG deilige brisen (31 grader her), hører på musikk, skriver og ser rundt på de flotte omgivelsene.

Tror nok vi blir å trives her disse dagene!

Mer informasjon om Pousada Santa Clara finner du HER. Man har tre forskjellige overnattingsmuligheter; privat rom, delt rom (som på et hostel) eller camping. I prisen man betaler er også 2-3 utflukter per dag inkludert, samt tre måltider per dag. Prisen er lav for Pantanal å være.
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.