På hesteryggen i Pantanal

SONY DSC
Foto: Susanne Haugan

Åh dere, vi lever virkelig det gode liv her borte. To utflukter per dag, masse god mat innimellom, med sovepauser i hengekøyene når varmen blir for intens. Åh! I don’t want to go!

I går var vi på ridetur. Det var FUN. Litt mer action enn da vi var i Cusco. Nå travet vi vel omtrent halve turen. Vi red rundt på denne store ranchen og fikk sett littegranne dyreliv underveis. Det artigste var derimot å være på hesteryggen! Jeg fikk den minste hesten, Romero, oppkalt etter en fotballspiller og han var en skikkelig trooper.

SONY DSC
Foto: Susanne Haugan

SONY DSC P1290370Jeg spurte Pedro (guiden vår) hvilken rase Romero var (kroppen og beina var på en måte ikke proporsjonelle..).

Pedro: «He is a Pantanal horse. A normal horse»

Jeg: «But.. is there a reason why his legs are so short?»

Pedro: «Not really. He’s a big horse. Only he has small legs»

"Kortvokste" Romero
«Kortvokste» Romero

Ja. Da var det oppklart liksom! Haha, neida. Det så ikke ut som Romero hadde noe problemer som «kortvokst» så da hadde ikke jeg det heller. Det viktigste er jo at dyrene har det bra og trives.

IMG_1462 P1290364 P1290358 IMG_1465 P1290365Nå begynner tiden vår i Pantanal å komme til en slutt.. Veldig synd! Men, vi har heldigvis en stund igjen i Brasil. Gleder meg til å bli kjent med mer av landet!
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.