Jul i London – Winter Wonderland

bigben4Den første dagen min i London gikk for det meste til sightseeing, hvor jeg så på ting jeg har sett på hundre ganger før, men aldri blir lei av. Været var ganske trist, men fotomulighetene kommer etter at mørket har senket seg! Da forvandles hele byen og blir skikkelig vakker!

londoneye megogbigben2 londoneye2Jeg fikk jo ikke tid til å gjøre halvparten av tingene jeg skrev opp at jeg skulle gjøre, men fikk likevel gjort det viktigste. Og som de sier – all the more reason to go back!

P1120833Oxford Street var pyntet i finstasen, og det var vanskelig å ikke få julefølelse når man trasket rundt i storgaten. Som vanlig var det altfor mange folk, men siden hostellet mitt lå like i nærheten, kunne jeg ikke unngå å ta turen innom.

oxfordst5 oxfordst oxfordst2Det jeg absolutt fikk aller mest julestemning av da, var julemarkedet/vinterparken/tivoliet de hadde satt opp i Hyde Park – Winter Wonderland! For et genialt og ikke minst koselig konsept! Jeg kjøpte meg varm kakao og bare gikk rundt og nøt de flotte dekorasjonene, og lydene av barn og voksne som frydet seg på karusellene. Det eneste som ville gjørt det bedre er om snøen hadde vært tilstede, men klager ikke akkurat på 10 grader i slutten av november…

julemarkedhydepark julemarkedhydepark2 julemarkedhydepark3 julemarkedhydepark7 julemarkedhydepark6 julemarkedhydepark9 julemarkedhydepark10 julemarkedhydepark11Jeg avsluttet så kvelden med et forrykende show i Queen’s Theatre i West End. Les Miserables var en nydelig, trist og tragisk historie og sangene rørte de fleste i salen. Sikkert halvparten tørket tårene når musikalen var over. o.o

lesmiserablesAlt i alt en fiiiiin, og lang, men likevel flott dag. Hurra!
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.