Alene i London

ekorn2

For en fin dag i London, på egenhånd! En dag fylt av solskinn, mer sightseeing, høstfarger, en minidose shopping og masssse ekorn.

Det var utrolig nydelig i Green Park og St. James Park, og temperaturen og været generelt var kjempebra. Ekornene var som vanlig kjempenysgjerrige, og kom springende med en gang jeg satte meg ned og rakte ut hånden. Morsomme krabater! Spesielt karen under som trodde jeg hadde noe kjempespennende i bagen min. Tror han ble litt skuffet når han skjønte det bare var klær oppi der.

ekorn4 ekorn3

Like matgale som kaninen min alle sammen, haha. Men like søte er de også!

høstfarger høstfarger2 høstfarger3

Lyset på morgenen var kjempefint. Spesielt i de flotte høstfargene. Skulle bare ønske jeg hadde kommet meg opp enda tidligere, sånn rundt soloppgang. Området ville sikkert vært dekket i dis da. Tenk hvor flott det hadde vært!

pelikaner2

Disse tre karene over var forresten veldig kule. Og store!

jegistjamesparkhøst

En ting som er litt gøy når man reiser alene, er at folk konstant spør deg om du kan ta bilde av dem. Til gjengjeld får jeg også dem til å ta bilder av meg. Andre ganger er det ingen som kan ta bilder, og da må selvutløseren i aksjon. Men litt øving blir timingen rett, slik som på løvbildet under, hehe.

høstfarger6

Ok, nok bilder av meg og høstfargene.. Eller nei vent, ett bilde til. Foran Buckingham Palace! Endte liksom bare opp der..

buckingham

… På vei til Parliamentet (iiigjen). Foreldrene mine var i London helgen før meg, og opplevde London i lav tåke med blå himmel over. Helt magiske bilder! Håpet på å få se noe slikt selv, men neida. Fint er det uansett der da.

parlamentet

Gikk forbi Parlamentet helt til den lille parken som ligger der ved Themsen, og satte meg ned. To søte duer holdt meg selskap.

duerlondoneye

Så begynte jeg å få dårlig tid og måtte rusle tilbake mot undergrunnen…

telefonkiosk

Huff, så forresten telefonkioskenes kirkegård da jeg tok Gatwick Express fra flyplassen. TRAGISK. TELEFONKIOSKER, VI TRENGER DERE!! Og da mener jeg ikke de nye fancy glasskioskene, men disse gamle, søte og røde. Snufs.

scones

Med mye gåing går dagene raskt, og man blir fort slitne. Tok derfor en litt forsinket afternoon cream tea, med nyyyydelige scones, clotted cream og syltetøy på Selfridges. Naaaaaaaaam. Jeg må seriøst lage scones en dag, savner de hysterisk mye allerede. Spiste scones til to måltider hver dag da jeg var der…

Etter denne avslappende stunden måtte jeg skynde meg til Primark og løpe en runde der inne, trenge meg forbi alle folkene, raske til meg et par plagg og sukke oppgitt i køen, før jeg kom meg ut og på toget til Bath. Må seriøst tilbake snart med større bagasje og mer penger. Ja.

Anyways. Det var det.

Flere som er like avhengige av scones som meg?
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.