Norges tredje beste reiseblogg!

Bild 2200Da er dommen fra juryen i reisebloggkonkurransen hos Travelmarket klar, og Renates Reiser ble Norges tredje beste reiseblogg! Med tanke på hvor mange spennende og velskrevne reiseblogger som var nominert, hadde jeg ingen forhåpninger om å havne på pallen, så gjett om jeg ble overrasket og glad! Ikke minst når jeg fikk se hvem nummer to og nummer én ble.

Begrunnelsen for for at Renates Reiser fikk en plass på pallen:

«Renates Reiser er en positiv og flott blogg som man blir glad av å lese. Her er det stort fokus både på gode reisehistorier og på verdifulle reisetips og -råd.

Bloggen er personlig, og det er ingen tvil om at Renate elsker å reise. Dette kommer tydelig frem i tekstene og gjennom alle de flotte bildene.»

På andreplass ligger reisebloggen Reiselykke, som Mette skriver. Et veldig velskrevet og interessant online reisemagasin jeg oppdaget for et par år siden, og har fulgt siden. Mette reiser mye, veldig mye, både til kjente og ukjente steder og har evnen til å dra leserne inn i teksten slik at det nærmest føles som at man er på reise sammen med henne. Dessuten byr hun på tips, råd og nyheter både om destinasjonene hun besøker og om reising generelt.

Førsteprisen gikk til Ingeborg og reisebloggen Hamacareise. En absolutt velfortjent seier! Ingeborg har med sine reiseskildringer fra spennende steder, og utallige tips og triks innenfor reising, inspirert meg veldig helt siden jeg selv begynte å skifte fokuset fra «hverdagsblogg» til ren reiseblogg for flere år siden. Innleggene er levende beskrevet og bildene er alltid helt fantastiske! Ingeborg er utdannet fotograf, og fra reisene hennes byr hun på utallige vakre og spennende motiver som hun deler på bloggen. Dessuten deler hun alt fra praktiske reisetips, backpacking-råd og utstyrsguider til hvordan man kan ta bedre bilder på reise og så videre.

Dessuten er både Mette og Ingeborg ekstra interessante og inspirerende fordi de er to av de fire gründerne av det skandinaviske reisebloggnettverket Nordic Nomads, som Renates Reiser også ble stolt medlem hos i 2015. De har med andre ord gjort mye for at det skal bli større fokus på reiseblogging i Blogg-Norge og Skandinavia generelt.

Nå skal jeg ikke skrive meg helt bort her, men jeg vil bare si et riktig stort takk til juryen i Travelmarket for at dere har troen på oss! Det er skikkelig stas. Og dessuten setter jeg stor pris på at  reisebloggingen bringes litt mer ut i lyset!

Sist, men ikke minst – tusen takk til alle dere for at dere stikker innom og leser! Det er alltid så gøy å lese tilbakemeldingene deres og høre deres synspunkter. Håper både gamle og nye lesere ønsker å følge meg og bloggen videre på eventyr nå i 2016, og i årene som kommer 🙂
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

24 Comments
  1. Old news, but nevertheless TILLYKKE!!!!!! Du fortjener det virkelig Renate ^_^ Jeg er såååå ked af, at jeg ikke har kunne følge med i dine fortællinger i lang lang laaang tid. Men det er så frygteligt besværligt at tackle blog-verden og PhD-afhandlingen (SUK). Snart er det dog slut og jeg glæder mig til at blive revet med ind i din verden igen <3

    // Ja, vi havde virkelig fart på dernede 😛 Jeg fik set meget, men nu har det givet mig blod på tanden og nu vil jeg se mere!! Ørkenen var sådan et magisk sted. Jeg bliver simpelthen nødt til at komme tilbage og opleve en solopgang (hehe). Hvis du pludselig vælger at tage til Chefchaoen, Renate, og mangler en reisepartner, så sig endelig til. Min taske er allerede pakket :D:D

    1. Åhh, tusen takk for så fine ord! <3 Skjønner at det ikke kan være så lett å både skrive på PhD-avhandlingen og i tillegg skulle oppdatere seg på alt av blogger og diverse i tillegg. Tidkrevende er vel det rette ordet! Ønsker deg masse lykke til med resten av skrivingen, nå er det vel ikke så lenge igjen 🙂

      Hehe, bra å høre angående Chefchaoen! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.