Dag 4 i New York

IMG_1987Vi startet dagen med en stor og utrolig god frokost på Scotty’s Diner på Lexington Ave. Bagel med cream cheese og norsk laks! De ansatte var for det meste eldre menn med gøyal humor, haha.

USA 2012 del 1Etter frokosten gikk vi videre til 5th avenue, og trasket opp gaten mot Central Park. Som vanlig var denne gaten full av folk, og for det meste turister som stirret i awe på de eksklusive vindusutstillingene i alle de dyre designerbutikkene. En snartur innom Saks Fifth Avenue måtte vi også, for der tok juledekorasjonene helt av.

USA 2012 del 12Vi var også en tur innom den vakre og storslagne St. Patrickskatedralen.

IMG_1833 IMG_1839Til slutt endte vi opp i Central Park, og gikk rundt blandt ekorn, skøytegåere og hestevogner. Synd at været ikke var bedre, og enda mer synd at det ikke var sommer og grønt og varmt og flott. Fant forresten også Friends’ fontenen (den som alle tror er fontenen brukt i introen til Friends, men som egentlig ikke ble brukt i det hele tatt, haha)! Og stoppet også innom Strawberry Fields – minnemerket til John Lennon.

IMG_1918 IMG_1927 IMG_1876 IMG_1885 IMG_1910 IMG_1957 IMG_1944 IMG_1935 IMG_1953Etter en tur i parken tok vi subwayen tilbake til Grand Central, og fikk oss hver vår cupcake fra Magnolia Bakery. Couldn’t help it! Meeget god, men også meeget søt.

IMG_1968 IMG_1981Deretter måtte vi forlate New Yorks gater, komme oss til hotellet og hente ut koffertene våre. En bil stod å ventet på oss, og kjørte oss til New Jersey hvor vi skulle hente ut leiebilen vi skal ha den neste uken. Først spiste vi lunsj/middag på en pub like over gaten. Utrolig god mat! Kjempebillig også.

USA 2012 del 11Trist å forlate NY, men jeg får i alle fall enda en dag i byen dagen før nyttårsaften, på vei hjem!
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.