Crossiants for breakfast

Utsikt opp mot middelalderlandsbyen Gordes, et nydelig skue

… and landscapes for lunch.

Luberon-området i Provence er virkelig EN PERLE PÅ JORD. Et frodig landskap preget av vinranker, kirsebærtrær, sypresser og lavendelåkre, med spennende, små middelalderlandsbyen på hver eneste lille knaus og fjelltopp. Duftene av barskog, nyklipt gress, lavendel og rosmarin slynges rundt i luften av den sterke Mistralvinden. De små landeveiene hadde jeg ofte helt for meg selv (og Fartsvidunderet aka sykkelen min), og opplevelsen var rett og slett som en eksplosjon for sansene. De nydelige omgivelsene, de sterke fargene, de kraftige duftene, følelsen av solen og vinden i ansiktet, av den humpete veien under seg og lydene av fugler, gressklippere og ett og annet «bonjour» fra andre syklister.

IMG_4764 IMG_4915 IMG_4924IMG_5179 IMG_5148 IMG_4949 IMG_4981IMG_4972

Åh, elsk.

Jeg har bestemt meg. Jeg skal flytte til Sør-Frankrike, kjøpe meg et gammelt gårdshus og pusse det opp. Deretter skal jeg starte opp et lite B&B ved å leie ut et par rom, mens jeg bruker resten av tiden til å sykle rundt fra landsby til landsby for å prøve ut lokale spesialiteter i mat-og drikkeveien, og male fargerike bilder av det flotte landskapet.på ettermiddagene Drømmelivet!
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

2 Comments
  1. Åh så vakkert….nå fikk jeg hjemmelengsel her jeg sitter. Hold fast på drømmene dine, så plutselig en dag kan drømmen bli til en virkelighet. Klem fra meg

    1. Åh, det er så utrolig vakkert i Sør-Frankrike! Helt vanvittig. Så kan godt tenke meg du får hjemlengsel av å se bildene fra Luberon 🙂 Takk for fine ord!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.