Bilferie Nord-Norge

P1080841Om to dager starter en ny reise. Denne gang skal jeg og en venninne sette oss i bilen og kjøre langs Lofoten, Senja, Tromsø og Alta og opp mot det endelige målet som er Nordkapp. Opp til Tromsø har jeg vært før, men områdene derfra og nordover er uutforsket territorie! Dessuten er det så lenge siden jeg var i Lofoten at jeg husker svært lite. Blir med andre ord svært gøy å endelig bli bedre kjent med Norge nord for Bodø!

Vi skal som sagt kjøre, og overnatter nok for det meste i campinghytter på turen oppover. Må være litt økonomisk i dette særdeles dyre landet! Fergene koster jo tross alt en formue.. For ikke å snakke om selve Nordkapplatået! Men det blir nok bra. Gleder meg til bratte fjell, kritthvite strender, små fiskevær, grilling, midnattsol, vidder og rein, fjellturer og båtturer i flotte fjorder.

Vi har bare en uke til rådighet før vi begge må være tilbake på jobb, så vi har ikke så mye tid til rådighet. Tror allikevel vi vil få noen særdeles flotte opplevelser! Håper virkelig at været holder seg bra.. Spesielt over Vestfjorden.. *grøss*

Spørsmålet mitt er om noen har noen fine tips på steder vi bare MÅ besøke på ferden nordover, eller eventuelt har gjort en lignende tur selv?
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.