Ny bok! Norske reiseperler – 150 tips til norgesferien

Reklame for eget produkt

Vinterens store prosjekt har vært å skrive bok! Resultatet er Norske reiseperler – 150 reisetips til norgesferien. Det er en spennende og inspirerende bok, perfekt som inspirasjon eller planleggingsverktøy til den store norgesreisen. 

Boka er skrevet i samarbeid med Aurora bak Auroras Verden og Marianne bak Glimt av Verden. Fantastisk flinke og inspirerende reisebloggerkollegaer som det har vært spennende å arbeide med. Sammen har vi skrevet omtrent 1/3 av boka hver, hvor mitt fokus har vært på flotte Nord-Norge. En region jeg er så glad i.

Etter å ha arbeidet med noe lenge, er det alltid gøy å se det ferdige resultatet. Å faktisk holde en bok i hånden som man har vært med på å skrive selv, er en helt vanvittig kul følelse.

Boka tar for seg både kjente, og mer ukjente, steder i vårt langstrakte land. De 150 tekstene tar både for seg små og større destinasjoner, både intime og spektakulære opplevelser, spennende og interessante attraksjoner, gode spisesteder og spesielle overnattingssteder. Her kan du lese om alt fra Lindesnes i sør til Svalbard i nord, og 148 spennende steder der i mellom.

Aurora beskriver innholdet fint her: «Boka er en smeltedigel av interessant stoff, her får du både historie og bakgrunnsinformasjon, konkrete tips til turer og attraksjoner og praktisk informasjon om hvordan komme seg dit, overnattingsmuligheter og spisesteder. Siden den er inndelt i kapitler etter landsdel og stedene står i geografisk rekkefølge, er det lett å finne frem til aktuelle reisemål – noe som gjør den perfekt til å planlegge årets ferietur.»

Boka er også full av flotte bilder fra stedene tekstene omtaler, og til sammen byr boka på nesten 400 sider med norgesinspirasjon. Tilbakemeldingene fra de som har kjøpt og lest boka har utelukkende vært positive – og det er så gøy!

Du kan bestille Norske reiseperler direkte hos forlaget itervitae.no. Boka selges også blant annet på ARK, Tanum og Haugenbok. Bor du i eller rundt Oslo kan du kjøpe den direkte hos Marianne (marianne@glimtavverden.no) og skal du til/forbi Bodø kan du kjøpe den direkte hos meg (rea_sand@yahoo.no).

Hva er dine sommerplaner? Planlegger du norgesferie i år? 
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.