Spisested i Marrakech: Bo-Zin


Foto: Bo-Zin

Da vi var i Marrakech fikk vi muligheten til å tilbringe en aften på den trendy restauranten Bo-Zin. En stemningsfull restaurant med mange forskjellige bord og sittegrupper, og en svært eksotisk hage utenfor. Hadde vi besøkt stedet litt lenger ut på året, kunne vi sittet ute i en av de mange teltene og spist og hygget oss, men i mars var det fremdeles for kjølig. I mellom rettene våre fikk vi derimot en omvisning ute, og fikk se både de opplyste bassenge med gullfisk i, bambusbuskene, alle bordene med lykter på, palmene over oss og stjernene over der igjen.

Foto: Bo-Zin

Stemningen innvendig var utrolig lun og behagelig, og etter hvert som kvelden gikk ble musikken høyere og baren bortenfor oss ble mer og mer gjemt bak folkene rundt.

Vi ble tatt veldig godt vare på at stedets manager, og fikk egne kelnere som hele tiden passet på at vi hadde det bra, og at glassene våre var fulle.


Foto: Bo-Zin

Maten ble spesiallaget til oss, og bestod av mange små retter (både til forrett, hovedrett og dessert) som viste utvalget til restauranten. Vi fikk så utrolig mye godt, og rettene bestod av alt fra gåselever og ost til kamel i saffran, og vi spiste oss vel egentlig mette på den overdådige forretten. Desserten bestod av pavlova, creme bruleé OG sjokoladefondant! Snakker om et herremåltid. Maten de har på stedet er en slags fushion mellom asiatisk og marokkansk – spennende og nydelig godt.

Jeg hadde i alle fall en veldig hyggelig kveld i godt selskap, og fikk et  godt inntrykk av stedet – håper de behandler alle gjestene sine i samme stil.

Route de l’Ourika km 3,5, Marrakech 4000, Morocco

+212 (0) 524 388 012

contact@bo-zin.com


Foto: Bo-Zin

Kameraet mitt ville ikke samarbeide med mørket i restauranten, så jeg tok ingen bilder selv. De ovenfra er tatt av restauranten selv. Sjekk ut bloggene til de andre bloggerne fra turen for flere bilder, inntrykk og historier:
__

#marokko14

Reisen var sponset av Visit Morocco og Sahara Experience. Meningene mine er derimot helt og holdent mine egne, og det er også mitt eget valg hva jeg velger å skrive om
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.