På Bollywood-kino i India

P1160676Å dra på kino i India er virkelig noe for seg selv. Kinoen Raj Mandir i Jaipur er ganske awesome i seg selv, med skikkelig overdådig 50-talls interiør og lysekroner større enn bilen min. Popcornet koster bare 3 kroner og hundrevis av forventningsfulle indere venter febrilske på å slippe inn i kinosalen.

P1170004 India 20123 P1170007Vel inne i salen er det ikke akkurat stillheten som senker seg da lyset slås av og gardinene foran lerretet åpner seg. Hylene fra inderne braker løs da de ser favorittskuespillerne sine vise seg på skjermen, og de klapper i vei. Mange tar bilder av både seg selv, popcornet og kinolerretet. Andre står opp i protest mot ting de ikke liker i handlingen og roper mot skjermen. Babyer gråter og menn plystrer. Når dansingen og syngingen begynner i filmen, stemmer nesten hele salen med og synger i vei. Danse gjør mange også! Handlingen foregår på hindi, og engelsk tekst finnes ikke. Vi blir derfor sittende å glise og veksler mellom å følge med filmen og alle menneskene rundt oss. Absolutt en opplevelse – om ikke en høylytt en!

Filmen vi så het Tere Naal Love Ho Gaya, og var pretty good. Klarte faktisk å følge handlingen ganske godt til tross for språkbarrieren og! …. Tror jeg? Her er en trailer for de spesielt interesserte:

Blir nok å prøve meg på fler Bollywoodfilmer i framtiden. xD Hva med deg?
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.