Finnair – Working for Santa Claus

IMG_1211Har du reist med Finnair? Har du kanskje lurt på hvordan de klarer å fly langdistanserutene på så kort tid? Hvorfor transfertiden på flyplassen i Helsinki er såpass effektiv og kortvarig? Dette har vært en hemmelighet i massevis av år, men nå begynner Finnair å lette på sløret. Med julenissen bak seg, er ingenting umulig!

Finnair har vært det offisielle julenisseflyselskapet siden 1983, og har fraktet både folk og varer rundt i hele verden siden dengang. På utsiden ser kanskje hverken flyselskapet eller flyplassen særlig spesiell og annerledes ut, men der kan man ta feil. Nå i juletiden er det derimot ekstra spesielt. Bare ta en titt på filmen nedenfor.

Dessuten, dersom man ønsker å virkelig komme seg nord til julenisseland, flyr Finnair direkte til Rovaniemi på litt over en time. Her oppe, rett på polarsirkelen, befinner Santa Claus Village seg – stedet hvor alle brevene med julegaveønsker fra barn over hele verden til julenissen ender opp. Her sitter julenissen på kontoret sitt i hele juleperioden og venter på besøk fra mennesker fra hele jordkloden. Dessuten kan man dra på sledetur med reinsdyrene hans, og det setter jo en ekstra piff på julefeiringen!

IMG_1158 IMG_0983 IMG_1194 IMG_1046 IMG_1091For å lese mer om dette spesielle samarbeidet, eller for å se flere gøyale videoer, trykk deg inn her.

Reklame

 
Renate

Reisegal nordlending med bøttevis av eventyrlyst.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.